همه چيز در مورد شروع پخت نان

همه چیز در مورد شروع پخت نان

 

نان یکی از غذاهای اساسی و باستانی بشر است که از آرد غلات مختلف تهیه می شود. پخت نان در خانه می تواند یک تجربه لذت بخش و rewarding باشد و به شما امکان می دهد نان تازه، سالم و خوشمزه ای را با سلیقه خود تهیه کنید.

 

اگر تا به حال پخت نان را امتحان نکرده اید، نگران نباشید! این کار به نظر پیچیده می رسد، اما با کمی تمرین و صبر می توانید به راحتی نان های خوشمزه ای بپزید. در این مقاله، همه چیز را که برای شروع پخت نان در خانه باید بدانید، به شما آموزش خواهیم داد.

https://llk.dk/7u64e7

موارد لازم برای شروع:

 

* آرد: ماده اصلی نان، آرد است. انواع مختلفی از آرد وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید، از جمله آرد گندم کامل، آرد سفید، آرد چاودار و آرد جو.

* مخمر: مخمر ماده ای است که باعث می شود نان ور بیاید. می توانید از مخمر خشک یا مخمر تازه استفاده کنید.

* نمک: نمک به طعم نان می افزاید و به سفت شدن خمیر کمک می کند.

* آب: آب برای هیدراته کردن خمیر و به هم پیوستن مواد لازم استفاده می شود.

* کاسه بزرگ: برای مخلوط کردن مواد به یک کاسه بزرگ نیاز دارید.

* تخته چوبی: برای ورز دادن خمیر به تخته چوبی نیاز دارید.

* حوله تمیز: برای پوشاندن خمیر در حال ور آمدن به حوله تمیز نیاز دارید.

* فر: برای پخت نان به فر نیاز دارید.

 

مراحل پخت نان:

 

1. مواد را اندازه بگیرید. اولین قدم اندازه گیری دقیق مواد لازم است. دقت کنید که از پیمانه ها و قاشق های مدرج استفاده کنید.

2. خمیر را مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، مخمر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آب ولرم را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری نرم و صاف به دست آید.

3. خمیر را ورز دهید. خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه روی تخته چوبی ورز دهید تا صاف و الاستیک شود.

4. خمیر را ور بیاورید. خمیر را در کاسه ای که کمی چرب شده است قرار دهید، روی آن را با حوله تمیز بپوشانید و در جای گرمی به مدت 1 تا 2 ساعت قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

5. خمیر را شکل دهید. خمیر ور آمده را به شکل دلخواه خود در آورید. می توانید نان را به صورت گرد، نان باگت یا نان ساندویچی بپزید.

6. نان را بپزید. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. نان را به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که طلایی قهوه ای شود بپزید.

7. از نان خود لذت ببرید! نان تازه پخته شده خود را با کره، مربا یا هر چیز دیگری که دوست دارید میل کنید.

 

نکات:

 

* برای شروع، از یک دستور پخت نان ساده استفاده کنید.

* از آرد با کیفیت بالا استفاده کنید.

* خمیر را به اندازه کافی ورز دهید تا صاف و الاستیک شود.

* خمیر را در جای گرمی ور بیاورید.

* نان را بیش از حد نپزید.

 

با کمی تمرین، می توانید نان های خوشمزه و متنوعی در خانه بپزید. پس دست به کار شوید و از پخت نان لذت ببرید!

https://pxhere.com/en/photographer/4236212

https://www.4shared.com/u/6a2BiWER/SungToro44.html

https://insightmaker.com/user/4CA9igK00NZkdHL9SmbfYX

https://www.atlasobscura.com/users/sungtoro44

https://audiomack.com/sungtoro44

https://www.bitsdujour.com/profiles/yytrQy

https://www.pearltrees.com/sungtoro44

https://500px.com/p/sungtoro44?view=photos

https://www.openstreetmap.org/user/SungToro44

https://gitlab.vuhdo.io/SungToro44

https://peatix.com/user/21854507/view

https://www.kongregate.com/accounts/SungToro44

https://www.exchangle.com/SungToro44

https://unsplash.com/@sungtoro44

https://coub.com/98a2b710f37012eb572a

https://www.empowher.com/users/sungtoro44

https://hrjobs.lattice.com/employers/3001836-sungtoro44

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.